Mueller mælkekøletanke

Med en Mueller mælkekøletank får du det bedste af det bedste til din bedrift. Med mælkekøletanke og -siloer fra Mueller er du altid sikret en energieffektiv og skalerbar løsning, der giver dig den mest optimale opbevaring af din mælk, uanset hvilken størrelse bedrift du har i dag og i fremtiden. Læs med her og se de mange muligheder med Mueller mælkekøletanke.

Mueller mælkekøletanke produceres i Holland i rustfrit stål og leveres i størrelser fra lige over 1000 liter og til siloanlæg, der kan rumme op til 100.000 liter. Finish og teknik er helt i top og tankene lever op til selv de strengeste krav til opbevaring af levnedsmidler overalt i Europa.

Mueller mælkekøletanke

 

Den horisontale Mueller mælkekøletank giver hurtig nedkøling af mælken med et meget lavt energiforbrug. Samtidig sørger den effektive isolering af tanken og den store fordampningsoverflade i tanken for, at mælketanken holder mælken afkølet med så lavt et strømforbrug som muligt.​

Mueller mælkekøletanke er produceret i rustfrit stål. Rengøringspumpe og betjeningspult er placeret på forsiden af tanken, så de er nemme at komme til. Tanken leveres som enten en O-tank med 1.725 til 37.000 liters kapacitet eller som en P-tank med fra 1.300 til 25.000 liters kapacitet.

Mueller mælkesilotank

 

Har du en større bedrift, kan en Mueller mælkesilotank være løsningen på effektiv opbevaring af hele din mælkeproduktionen. Silotanken fås i kapaciteter på op til 100.000 liter mælk!​

Ligesom den horisontale Mueller mælketank, er mælkesilotanken særdeles energiøkonomisk takket være en række særlige køleplader – Mueller Temp-Plate® – der er placeret nederst i silotanken. Det er også muligt at levere silotanken med en sidemonteret fordamper, der kan øge kølekapaciteten uden at det belaster energiforbruget.

Silotanken er endvidere udstyret med fast alkove i rustfrit stål, ligesom bunden og alt indbygget materiel er udført i rustfrit stål. Det giver den mest hygiejniske håndtering af mælken og sikrer nem og ubesværet rengøring af tanken og alt dens udstyr.

Tanken er vejrbestandig og beklædt med en aluminiumsspunsvæg og en særlig overfladebehandling, der gør det muligt at stille silotanken udendørs. Den yderste profilbeklædning fås i tre forskellige farver: Rustfrit stål, flødehvid eller grøn.

Skal vi ringe dig op?

Mueller kølemaskiner

 

Udover produktion af hygiejniske mælketanke i et flot design, er Mueller også kendt for deres særdeles energieffektive kølemaskiner, der kan klare endog store temperaturforskelle ved nedkølingen af mælken.

Mueller HiPerForm E-star® er kendt for sin effektivitet og stabilitet. Kompressoren har således ingen knastaksel eller drivstænger og er kun udstyret med få bevægelige dele. Det gør den særdeles driftssikker og giver en mere effektiv energiudnyttelse end en traditionel sugekompressor.​

Alle elektroniske kredsløb er afskærmede med et stænk- og vandtæt kabinet i galvaniseret stål, der kan tåle at blive placeret udendørs. Samtidig er der mulighed for at udnytte frikøling, hvor udendørsluften nedkøler returvæsken, før den sendes ind i kompressoren igen. Det giver en ekstra energibesparelse.

Til steder med meget høje omgivelsestemperatur, er det endvidere muligt at levere et særligt Mueller Scroll køleapparat med den patenterede Mueller Scroll-kompressor. Den har fuldautomatisk, selvstyrende ventilatorregulering og giver en særdeles effektiv og økonomisk nedkøling. Leveres endvidere med indbygget startstyreskab med 24 volt styring og nødkredsløb.

Få gratis varmt vand med Mueller Fre-heater

 

Ved at udnytte den varme der opstår ved nedkølingen af mælken, kan du med en Mueller Fre-heater genindvinde varmen og bruge den til at få gratis varmt vand. Det kan bruges ved rengøring af tanken og dermed spare dig for mange penge på energikontoen hvert år.

Forkøl mælken og spar endnu mere energi

 

Energiforbruget til køling af mælken i din Mueller mælkekøletank kan sænkes yderligere ved hjælp af en særlig forkøling af mælken, som vi kan montere på anlægget i form af en rørkøler. Rørkøleren fungerer ved at kold vand strømmer i den modsatte retning af den varme mælk. Vandet kan derefter anvendes som drikkevand til køerne, så køerne undgår at skulle drikke helt iskoldt vand. I stedet får de en mere behagelig temperatur på deres drikkevand.​

Ved at forkøle mælken er der ikke så stort et temperaturspænd mellem den indkommende mælk og den mælk, der allerede opbevares i tanken. Det betyder, at der skal bruges væsentligt mindre energi på at få den nye mælk ned på den rigtige opbevaringstemperatur. Samtidig reduceres bakterievæksten effektivt.

Masser af andre muligheder

 

Udover de mange forskellige muligheder vi har gennemgået her, tilbyder Mueller også forskellige former for kølere til effektiv bekæmpelse af bakterievækst, inline heatere til effektiv rengøring af mælketanken, samt særlige patenterede køleplader, der kan bruges til yderligere forkøling af mælken.

Mueller mælkeanlæg kan tilpasses på et utal af måder og passer til alle besætningsstørrelser. Så uanset dine behov, kan vi levere et Mueller mælkeanlæg, der passer til netop din besætning.

Vi er importør af Mueller mælkekøletanke og -anlæg og har derfor den mest opdaterede og indgående viden om den hollandske producents produkter. Det sikrer dig et optimalt, driftssikkert og moderne mælkekøleanlæg til den bedste pris.

Kontakt os i dag! Så kan vi aftale, hvornår vi skal komme forbi og give dig et uforpligtende tilbud på et Mueller mælkekøleanlæg, der passer til netop din besætning.

Ja tak, jeg vil gerne have tilsendt brochurer

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

Sønderjyllands Køleteknik A/S
Øbeningvej 36c
6230 Rødekro
Telefon: +45 74 66 94 56

CVR: 21111236

Quick links

Produkter
Profil
Tilbud
Brugt udstyr
Referencer
IM-Gruppen
Kontakt os

Brands

Panasonic klimaprodukter
Danmarkspumpen
Daikin
Acson
Viesmann
Coldor